Hjælpehjul og andre hjælpemidler

Skån ryggen med hjælpehjul

Hos T Jacobsen Maskinfabrik fremstiller vi hjælpehjul til montering på stole. De bredtfavnende hjul kan både betegnes ergohjul, glidehjul, forflytningshjul, skånehjul og meget andet. Uanset navnet har hjulene alle det formål at hjælpe ansatte på plejehjem, institutioner, hospitaler, hoteller og andre virksomheder, hvor personalet ofte flytter rundt på tunge stole og borde. De smarte hjælpehjul gør det let at køre stole frem og tilbage og modvirker dermed tunge løft og skader i ryggen. Hjælpehjulene monteres nemt på stolens forben, så stolen glider og personen nemt køres på plads ved bordet. Hjulet kører først, når der løftes op i stolen.

De smarte hjælpehjul er en uundværlig støtte for ældre eller handicappede, der ikke selv kan rejse sig. Med hjælpehjulene monteret på stolen kan borgeren let skubbes ind til bordet og deltage i sociale tiltag på lige fod med andre. 

Lette at montere

De praktiske kvalitetshjul med konusleje er lette at montere uden at stolebenet flækker. Hjulene kan monteres både indvendig og udvendig på stolens forben. 

​Ud over hjul til brug i ældre- og handicapplejen fremstiller vi også ergohjul til den populære Stokke Trip-Trap børnestol. Med to hjul monteret på de forreste stoleben er det betydeligt lettere at flytte børnene frem og tilbage, hvorved man som personale skåner ryggen. Skånehjulene til børnestolene er ligeledes lette at montere.

Hos T Jacobsen Maskinfabrik fremstiller vi hjælpehjul fra kr. 295 + moms pr. sæt + evt. porto. Kontakt os gerne, hvis du er interesseret i ergohjul til din institution eller arbejdsplads. Vi er altid åbne for idéer og sammensætter gerne et uforpligtende tilbud til dig.

Kontakt os i dag

Vi fremstiller hjælpehjul til alle tænkelige formål. Kontakt os i dag på telefon 64 46 10 94 eller email t-jacobsen@mail.tele.dk og hør mere om dine muligheder. Vores maskinfabrik er beliggende i Ejby nær Middelfart, men vi hjælper også gerne kunder fra Odense, Fyn samt resten af Danmark.


TripTrap hjælpehjul / Ergohjul

Hjælpehjul til montering af TripTrap stol. Letter personalets arbejdsgang og modvirker tunge løft og skader i ryggen. Monteres foran på stolebenet, så stolen gluder og personen nemt køres på plads ved bordet. Ergohjulet kører først, når der løftes op i stolen. Kvalitetshjul med konuslejer. Nemme at montere uden stolebenet flækker.

Forhandler: T. Jacobsen Maskinfabrik ApS
Klassificering: 18 09 24 - 01 Hjulunderstel

 

HMI-nr. 62132
Varenr. TripTrap Hjælpehjul / Ergohjul
Pris eksl. moms: kr. 295,00
Pris inkl. moms: kr. 368,75
Registreringsdato: 01-11-2010

 

Tekniske data:

Belastning: max. 180 kg.


​Slidsker / Ramper fremstilles i Ejby

Vi fremstiller alle former for køreramper til kørestole, madvogne, containere mm. Leveres som stationære ramper eller med indstillelige ben.

Ramper fremstilles efter ønsket mål og design.

Udføres både med og uden gelænder. Salg til både institutioner og private. Varmgalvaniseret eller aluminium. Kan forstærkes og udbygges til meget højere belastning.