Reolsystemer

Funktionelle reolsystemer

Er du på udkig efter funktionelle reolsystemer af høj kvalitet med en lang levetid? Hos T-Jacobsen Maskinfabrik ApS er vi specialister i at konstruere reolsystemer. Helt ned til mindste detalje er der lagt stor vægt på, at vores reolsystemer skal have en stor anvendelighed, så de passer til mange forskellige behov.

Vores reolsystemer anvendes både i det private hjem, på arbejdspladser og i offentlige institutioner. Vi leverer bl.a. mange reolsystemer til hospitaler og biblioteker.

Uanset hvor du får opsat reolsystemer fra T-Jacobsen Maskinfabrik ApS, så er der garanti for, at du får et reolsystem, som kan anvendes til mange typer møbleringer, mens du rigeligt med plads til opbevaring.

 

Vi producerer selv vores reolsystemer

Vi lever af tilfredse kunde, og derfor stiller vi store krav til kvaliteten af vores reolsystemer. Efter modtagelse af finplader, står vi selv for den videre produktion, og det bliver gjort af veluddannede fagmænd, der aldrig går på kompromis med grundighed og kvalitet.

Et industrilakeringsfirma lakerer vores reoldele, hvorefter de bliver pakket skånsomt og herefter afsendt.

Med et reolsystem fra T-Jacobsen Maskinfabrik ApS er du sikret et møbel, som du i mange år vil få stor glæde af. Reolerne fås i forskellige standardfarver.

 

Kontakt os og hør mere

Vi har vores adresse i Ejby. Vi er landsdækkende og har bl.a. en bred kundekreds i Odense, Middelfart og på resten af Fyn.

Hvis du har spørgsmål til vores reoler eller vores service, så skal du ikke holde dig tilbage fra at kontakte os.

Vi kontaktes på telefon 64 46 10 94 eller send en mail til t-jacobsen@mail.tele.dk

 ReolsystemerReolsystemerReolsystemerReolsystemerReolsystemerReolsystemerReolsystemer