Dalsø Stålreoler

 

Dalsø Stålreoler med tidsløst design og stor anvendelighed

Dalsø Stålreoler er et bredt anerkendt reolsystem, som har eksisteret i mere end 50 år.

Reolerne er siden 1992 blevet produceret i den lille by Fjelsted på Vestfyn med Mogens Østergaard ved roret. Den 1. november 2017 er Dalsø Stålreoler flyttet fem km. fra Fjelsted til Ejby.

Vi vil fortsat producere og levere møblerne i samme ånd og med samme omhu, som de er blevet produceret gennem de sidste 50 år. Vi er i lighed med Østergaard et mindre firma i positiv vækst.

Vi vil gøre vores til, at møblerne vil være til glæde og gavn i kundernes dagligdag.

Dalsø Stålreoler til mange typer brug

Reolerne er gennem tiden blevet brugt til mange forskellige formål, og de er stadig populære i både institutioner, på arbejdspladser og i de private hjem.

Man ser eksempelvis stadig reolerne på skoler, biblioteker, sygehuse m.m. i samme stilrene udgave som de første stålreoler, der blev produceret. Der er kun ændret lidt i designet på reolerne, og nye udgaver er kommet til gennem årene.

En ting er dog sikkert, og det er, at vi ikke er gået på kompromis med kvaliteten. Alt vores arbejde bliver lavet med øje for de helt små detaljer, og vi er ikke tilfredse, før vores produkter er er i top.

Vores kendetegn er vores store fleksibilitet, og vi producerer og udfører også specialfremstillede reoler ud fra kundens egne ønsker og behov. Reolerne fremstilles i flere forskellige farver.


Ring og bestil dine Dalsø Stålreoler

Skal du have bestilt dine kvalitetsreoler i dag, eller har du spørgsmål, så skal du ikke holde dig tilbage fra at kontakte os. Vi holder til i Ejby, hvor vi har hjulpet mange borgere med nye reoler i Odense, Middelfart og på resten af Fyn.

Uanset hvor i landet, du er bosat, kan du kontakte os. Fang os i dag på telefon 64 46 10 94 eller send en mail til t-jacobsen@mail.tele.dk.