Aluprofiler i aluminium

​Hos T. Jacobsen Maskinfabrik fremstiller og bukker vi aluprofiler i aluminium til både private og erhverv. Aluprofiler kan bruges til mange formål, eksempelvis som afslutningsprofiler til beklædning i vedligeholdelsesfri materialer som Hardieplank eller Ivarplank. En aluprofil giver et smukt udtryk på beklædning af garager, carporte, tage, mure, skure eller tilbygninger. Samtidig kræver profiler i aluminium minimal vedligeholdelse og har en lang holdbarhed.

Vi bukker aluprofiler efter dine ønsker

Vi bukker aluprofiler efter ønskede mål. Det betyder, at du kan få dine profiler i lige præcis den længde og farve, du ønsker. På den måde går intet til spilde i modsætning til serieproducerende profiler, som kun leveres i standardmål. Ønsker du profilerne malet, tilbyder vi også det. Vi kan bukke profiler i alle størrelser, lige fra små mål på et par centimeter og op til store profiler i tre meters længde. Har du en bukkeopgave, som andre ikke har kunne klare, påtager vi os gerne denne. Med vores moderne udstyr og maskiner kan vi klare alle former for bukning i aluminium – uanset størrelse.

Ligegyldigt om du har brug for en specialprofil eller masseproducerede standardprofiler til dit byggeri, så tilbyder vi at bukke dem for dig. Bukning af aluminium kræver stor ekspertise og erfaring, og det er derfor vigtigt, at du allierer dig med en kompetent fagmand. Hos T. Jacobsen Maskinfabrik har vi mere end 45 års erfaring med bukninger og andet metalarbejde. Vi kan derfor levere en holdbar kvalitetsløsning til dig uanset dine behov.

Billige ALUPROFILER –

i ønsket LÆNGDE og i ønsket FARVE – helt uden spild

Vi forhandler ALUPROFILER i høj kvalitet – også profiler, der kan bruges til f.eks Hardie Plank og Ivar Plank.

ALUPROFILERNE leveres i ønsket LÆNGDE og i ønsket FARVE - derfor ingen spild.

Priseksempler på afslutningsprofiler til udvendige og indvendige hjørner:

 

01-09 stk             pris pr meter 90 kr         

10-49 stk             pris pr meter 80 kr                           

50-99 stk             pris pr meter 70 kr                          

100-199 stk          pris pr meter 60 kr                          

200 stk eller mere pris pr meter 50 kr

 

Alle priser er excl. moms og levering.

Vi giver også gerne uforpligtende tilbud på bukning af andre former for profiler, da vi arbejder i alt indenfor smedearbejde og i alle materialer - sort jern, messing, plast, aluminium og rustfrit stål.

Ring og hør mere

Vi tilbyder alt i alu-profiler til yderst konkurrencedygtige priser. Kontakt os i dag og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Med os som din professionelle samarbejdspartner er du sikret en løsning af høj kvalitet, der holder i mange år. Kontakt os på telefon 64 46 10 94 eller e-mail t-jacobsen@mail.tele.dk. Vi er beliggende i Ejby nær Middelfart, men hjælper også gerne kunder fra Odense, Fyn samt resten af Danmark